top of page

WERKWIJZE

Maak een afspraak en dan kijken we samen wat bij jou past want ieder mens is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Samen kijken we naar je levenswijze, je gezinssamenstelling je doel, de snelheid (misschien ga je over een maand trouwen en past de jurk niet) etc. en samen komen we dan tot een gezamenlijk plan van aanpak. Je komt in het begin wekelijks op consult en ben je gewend dan kijken we hoe vaak je mij nodig bent. Ik werk met:


Coach Nutrition

 

Samen slim

Leef slim 

Eet slim

Blijf slim

 

Verantwoorde maaltijdvervangers met alle bouwstoffen die je nodig bent. Met een geweldige app waarin  jouw persoonlijke schema staat.

 

3Care

 

 Ervaar óók hoe fijn het is om zelf meer uit je gezondheid te halen! Met 3Care staat gezonde voeding centraal. De cursus Voeding en Leefstijl van 3Care is zo samengesteld dat jouw lichaam zich op een veilige en eenvoudige manier kan ontdoen van afvalstoffen en vetreserve. Dit is nodig om je gezondheid te verbeteren. Goed voor darmen, bloeddruk, cholesterol, diabetes 2, gewrichten, overgewicht, energie, enz. Wil jij ook lekker in je vel zitten en het beste uit je gezondheid halen? 

bottom of page