top of page
coach_homepage.png

Coach Nutrition programma

BEN JIJ DE BAAS OVER JOUW EIGEN GEWICHT? BIJ COACH NUTRITION IS HET ENIGE DOEL VAN ALICE, OM JOU TE HELPEN SLAGEN MET AFSLANKEN, GEZOND TE ZIJN EN DAT ZO TE HOUDEN. VITALITEIT EN LEVENSGELUK GUN IK IEDEREEN: DAT MAAKT HET LEVEN LICHTER!

Alice gaat samen met jou en onze gezonde, gevarieerde maaltijdvervangers de strijd aan met het gewicht dat jij zou willen verliezen. Jij maakt jouw wensen en doelen kenbaar, we bespreken jouw specifieke situatie en stellen vervolgens een uitgebalanceerd programma samen. Op maat gemaakt voor jou! 

De Coach Nutrition producten bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken, bijvoorbeeld extra proteïne en collageen.
Ze zijn vrij van gluten, toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen én kleur of smaakstoffen. Tevens zijn onze producten halal verwerkt. Alles wat je nodig hebt en tegelijkertijd laag in calorieën en makkelijk in gebruik! 


Iedereen heeft een persoonlijke reden om af te slanken. Maar iedereen weet ook dat je sámen verder komt dan in je eentje. Coach Nutrition zorgt ervoor dat je een gezond en goed vol te houden eetpatroon aanleert. Ons professionele team bestaat uit diëtisten, gewichtsconsulenten, emotie-eten specialisten en orthomoleculaire deskundigen. Die kunnen helpen met de vitale leefstijl die bij jóu past. Uiteraard wordt er ook ruimte ingebouwd voor iets minder gezonds. Lichter leven dient juist niet zwaar zijn! Zo blijven we samen slim.

bottom of page